Radinn Element Pro & Extended Range Battery

KÄYTETTY

Myydään asiakkaan lukuun (välitysmyynti)! Hinta 7500€

Hiljainen, nopea ja laadukas jetboard ruotsalaiselta Radinnilta. Täysin modulaarinen Radinn-lauta, tarkoittaen että laudan, jetin ja akun voi vaihtaa päittäin mihin tahansa muuhun Radinn-lautaan jos haluaa esim käyttää kahta eri lautaa, tai hankkia toisen akun. Tässä mallissa on tehokkaampi Pro G3 jet, jolla pääsee parhaimmilaan 56km/h (0-40km/h 3 sekunnissa), sekä Extended Range- akku, jossa riittää ajoaikaa noin 45min.

Todella laadukas ja hauska jetboard, jolla pärjää hyvin myös Suomen tuulisella rannikolla. Laudan tehoa voi toki säätää Radinn-applikaatiolla aloittelijalle sopivaksi tai vaativamman harjoittelijan makuun. Element-lauta halkoo aaltoja melko hyvin, mutta on toki parhaimmillaan tyynellä säällä, jolloin fiilis vastaa puuterissa lumilautailua. Radinnin tämänhetkisestä mallistosta vastaava lauta kulkee nimellä X-Sport. Uuden vastaavan paketin hinta on tällä hetkellä 11945€ josta akku maksaa 4796€.

Asiakas ostanut laudan syyskuussa 2020. Akku takuuvaihdettu uuteen elokuussa 2022 ja on tällä hetkellä käyttämätön. Takuu laudassa on voimassa syyskuun ajan vielä.

Lauta on noin 14 kertaa käytetty ja hyvässä kunnossa, akku tosiaan käyttämätön. Laudassa normaaleja käytönjälkiä, eli naarmuja pohjassa ja kyljissä kiitos kotimaisten karujen rantojen. Ei vaikuta suorituskykyyn tai ajokokemukseen millään tavalla eikä laudalla ole koskaan törmätty mihinkään tms. Raapinut vain matalassa vedessä pohjaa. Akku tietysti täysin priimakuntoinen käyttämätön. Kantolaukku hieman naarmuntunut, mutta täysin toimiva eikä ole reikiä tms. Leash ja kauko-ohjain täysin moitteettomat.

Varusteluettelo:
Radinn Element Pro jetboard, Extended Range Battery, kantolaukku pyörillä, leash, Bluetooth kauko-ohjain, evät (fins), akkulaturi, jetin puhdistuspullo, käsikirja


Laudan lokaatio: Lauta on asiakkaan hallussa Porvoossa


Jos kiinnostuit, ota meihin suoraan yhteyttä joko sähköpostilla, whatsapilla tai soittamalla. Sovimme laudan esittelyn omistajan kanssa. Verkkokaupan kautta tehtyjä ostoyrityksiä ei huomioida.

7 500,00 €