Waydoo Flyer ONE (Kevlar)

Upplev hisnande stunder då du glider över vattnet. Upplev känslan av att flyga!

eFoiling är en av de snabbast växande trenderna inom vattensporter och har definierat framtiden för moderna vattensporter. Tack vare sitt kraftfulla propulsionssystem ger Waydoo Flyer ONE dig en oförglömlig upplevelse. Du kan köra var som helst och när som helst, vare sig det är i havet, sjön eller floden. Upplev spänningen medan du kurvar över vattnet med en otrolig hastighet på 42 km/h. Waydoo Flyer ONE erbjuder en flygtid på upp till 85 minuter, med vilken du kan förflytta dig 35 km. Det otroligt kraftfulla Flyer ONE-brädet med sin sofistikerade design och enastående funktioner finns tillgängligt till ett oslagbart pris. Snabba, tysta och utsläppsfria Flyer ONE ger den bästa möjliga flygupplevelsen.

Kevlarfiber av hög kvalitet gör detta Waydoo Flyer ONE-bräde mycket lätt, hållbart och ger ett mera värdefullt och sportigt utseende än EPP-versionen. Paketet innehåller en med hjul försedd transportväska, vilken gör resandet enkelt. Waydoo Flyer ONE är världens första helt kabellösa eFoil-bräda. Den moderna integrerade modulära designen möjliggör en mycket enkel och problemfri installation.

FlightFreeze:

Flyer ONE brädan utnyttjar skyddad säkerhetsteknologi som stoppar propellern automatiskt om du faller av brädan. Du behöver inte längre en separat säkerhetskabel eller släppa avtryckaren. Utmana dina egna gränser utan att oroa dig, eftersom du vet att ifall du faller av så fortsätter inte din Flyer ONE bräda sin resa till solnedgången.

Varning för låg batterinivå:

Kontrollerna hastighet och batteriets laddningsstatus med en överblick. 

Propellerhus/skydd:

Waydoo Flyer ONE är byggd för att hålla. Flyer ONE-propellern är designad för att motstå tidens slitage, och är skyddad från omgivningen med ett propellerhus.

Färg: Mörk lila/svart

Längd: 173 cm
Bredd: 69.5 cm
Höjd: 109 cm
Max. effekt: 6.000 W
Max. räckvidd: 35 km
Max. hastighet: 42 km/h
Körtid: 55-85 min
Totalvikt (inkl. batteri): 28 kg
Bärighet: 100 kg

Paketet innehåller:

  • 1 Waydoo Flyer ONE (Kevlar) bräda
  • 1 Jet One kontroller
  • 1 Batteri
  • 1 Batteriladdare
  • 1 Mast 65cm innehållande fram- och bakvinge samt propulsionssystem
  • 1 Hjulförsedd transportväska för brädan
  • 1 Transportväska för masten och laddaren

Leveranstid:

Levereras inom 2-3 dagar efter slutförd beställning.

Garanti:

Tillverkaren beviljar ett års garanti (400 laddningscykler) för Waydoo-bräderna och batterierna mot tillverkningsfel.

7 999,00 €
Please select variants first