Waydoo Flyer ONE (Carbon) PLUS+

I LAGER

Upplev hisnande stunder då du glider över vattnet. Upplev känslan av att flyga!

eFoiling är en av de snabbast växande trenderna inom vattensporter och har definierat framtiden för moderna vattensporter. Tack vare sitt kraftfulla propulsionssystem ger Waydoo Flyer ONE dig en oförglömlig upplevelse. Du kan köra var som helst och när som helst, vare sig det är i havet, sjön eller floden. Upplev spänningen medan du kurvar över vattnet med en otrolig hastighet på 40 km/h*. Waydoo Flyer ONE erbjuder en flygtid på upp till 120 minuter*, med vilken du kan förflytta dig 35 km. Det otroligt kraftfulla Flyer ONE-brädet med sin sofistikerade design och enastående funktioner finns tillgängligt till ett oslagbart pris. Snabba, tysta och utsläppsfria Flyer ONE ger den bästa möjliga flygupplevelsen.

Kolfiber av hög kvalitet gör detta Waydoo Flyer ONE-bräde mycket lätt, hållbart och ger ett mera värdefullt och sportigt utseende än EPP-versionen. Paketet innehåller en med hjul försedd transportväska, vilken gör resandet enkelt. Waydoo Flyer ONE är världens första helt kabellösa eFoil-bräda. Den moderna integrerade modulära designen möjliggör en mycket enkel och problemfri installation.

FlightFreeze:

Flyer ONE brädan utnyttjar skyddad säkerhetsteknologi som stoppar propellern automatiskt om du faller av brädan. Du behöver inte längre en separat säkerhetskabel eller släppa avtryckaren. Utmana dina egna gränser utan att oroa dig, eftersom du vet att ifall du faller av så fortsätter inte din Flyer ONE bräda sin resa till solnedgången.

Varning för låg batterinivå:

Kontrollerna hastighet och batteriets laddningsstatus med en överblick. 

Propellerhus/skydd:

Waydoo Flyer ONE är byggd för att hålla. Flyer ONE-propellern är designad för att motstå tidens slitage, och är skyddad från omgivningen med ett propellerhus.

Få mera ut av PLUS+ modellen:

PLUS+ innehåller en bättre propeller och ett bättre batteri. Brädet är lättare och tekniken utvecklad. Hastigheten ökar i och med den nya utformningen på propellern, och batteriet räcker längre.

Färg: Svart

Längd: 173 cm
Bredd: 69.5 cm
Höjd: 124 cm
Max. effekt: 6.000 W
Max. räckvidd: 35 km
Max. hastighet*: 47 km/h
Körtid*: 90-120 min
Totalvikt (inkl. batteri): 37 kg
Bärighet: 100 kg

Paketet innehåller:

  • 1 Waydoo Flyer ONE (Carbon) bräda
  • 1 Jet One kontroller
  • 1 Batteri
  • 1 Batteriladdare
  • 1 Mast innehållande fram- och bakvinge samt propulsionssystem
  • 1 Hjulförsedd transportväska för brädan
  • 1 Transportväska för masten, vingarna och laddaren

Leveranstid:

Levereras normalt direkt, senast inom 2-3 dagar efter slutförd beställning.

Garanti:

Tillverkaren beviljar upp till två års garanti (300 laddningscykler) för Waydoo-bräderna mot tillverkningsfel. Kolla bilderna för mera garantidetaljer. Kolla tillverkarens exaktare garantivillkor HÄR.


*Körtiden och hastigheten mätta under optimala förhållanden. Den egentliga körtiden och hastigheten beror på förarens vikt, väder, val av vinge och använd hastighet.

Välj en variant:

Pris från 7 990,00 €