Manta, käytetty

NOPEALLE EDULLISESTI!

Myydään asiakkaan lukuun!

Vähän käytetty Manta jettilauta etsii uutta omistajaa. Lauta on ollut perheen mökkileluna ja todella vähäisellä käytöllä. Ulkonäöltään ei uutta häpeä, eikä myöskään tekniikaltaan. Kaikki toimii kuten pitääkin. Meillä tarkastettu keväällä. Uusi vastaava maksaa 8700€, joten tästä nopeimmalle edullisempi vaihtoehto!

Manta on koko perheelle sopiva hitaampi jettilauta. "Laiskan miehen suppilauta" on kuvaava nimi. Huippunopeus 10-12 km/h riippuen kuljettajasta ja kelistä. Cruising nopeudella 5-6 km/h. Akku kestää parhaimmillaan jopa 6.5h, taas riippuen kuljettajan painosta, kelistä ja käyttötavasta.

Laudan mukana tulee tarvittavat varusteet: akku, akkulaturi, kaukosäädin, kaukosäätimen laturi, rannehihna kaukosäätimelle, karkuremmi tappokytkimellä, pohjaevät sekä jalkaremmi.

Lauta sijaitsee Turussa. Kaupat solmitaan suoraan omistajan kanssa ja maksetaan myös suoraan omistajalle. Lähetys onnistuu, edellyttäen etukäteismaksua ja rahtikulujen maksamista. Verkkokauppamme kautta tehtyjä ostoyrityksiä ei huomioida.

5 000,00 €