USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Miten jettilauta toimii?

​Jettilauta toimii nimensä mukaisesti perinteisellä jettimoottorilla, jossa impelleri tiivistää veden pyöriessä ja painaa sen voimalla ulos taaksepäin jettisuuttimen kautta. Impelleriä pyörittää 100% sähköllä toimiva moottori, jota ohjataan ranteen ympäri pidettävästä langattomasta lähettimestä.

Mikä jettilauta sopii minulle parhaiten?

​Lautamallin valinta riippuu siitä mitä olet hakemassa. Jos haluat enemmän vauhtia ja temppuilua, valitse Carver mallistosta. Jos sen sijaan haluat rauhallista menoa, Manta on sinun lautasi.

Carver-malliston laudoista valitessa sinun kannattaa kiinnittää huomiota painorajoituksiin. Yhdellä moottorilla varustettu Carver on suunniteltu alle 85kg painavalle henkilölle. Jos painat enemmän (90 kg asti) tai haluat lisää nopeutta, Carver Twin on sinun lautasi. Carver X on osaltaan suunniteltu jopa 110 kg painaville kuljettajille. Huomioi myös, että Carver X laudan hallinta vaatii riittävän painavan kuljettajan jotta kääntyminen onnistuisi hyvin.

Voit aina ottaa meihin yhteyttä jos olet epävarma. Voit myös kokeilla molempia Carver lautoja vuokrauspisteessämme ennen ostopäätöksen tekoa. Mikäli päädyt ostamaan oman laudan, vuokrahinta hyvitetään kauppasummasta*.

Onko sähkökäyttöinen laite turvallinen vedessä?

Kyllä! Kaikki sähkölaitteet ovat suojattuja, vesitiiviit sekä suunniteltuja nimenomaan vedessä käytettäviksi. Kunhan seuraat käyttöohjeita vettä ei pääse akun liittimiin eikä oikosulkua tapahdu.

Onko jettilautailu ja eFoilaus hauskaa?

On!

Jos haluat nauttia vapauden tunteesta, olla riippumaton sääolosuhteista sekä kokea jotain ainutlaatuista, jettilautailu ja eFoil on kuin sinulle tehty.

Onko jettilautailu ja eFoil vaikeaa?

Ei ole!

Normaalilla tasapainolla pärjäät oikein mainiosti jettilaudalla. Alkuun se voi vaatia muutaman pulahduksen veteen ennen kun pääset jyvälle käännöksistä, mutta jo yhden tunnin jälkeen pysyt varmasti jo pystyssä.

eFoilaus on hieman vaikeampaa, mutta ei se vaadi kuin vähän hermoja ja harjoittelua niin sekin onnistuu hyvin.


* Koskee tunnin vuokrausta Jettivuokrauksen kautta.