Waydoo Flyer ONE (EPP)

Koe henkeäsalpaavat hetket, kun liu'ut veden yli. Koe lentämisen tunne!

eFoiling on yksi nopeimmin kasvavista trendeistä vesiurheilun puolella, ja se on määritellyt nykyaikaisen vesiurheilun tulevaisuuden. Voimakkaan propulsiojärjestelmän ansioista Waydoo Flyer ONE antaa sinulle unohtumattoman kokemuksen. Voit ajaa missä ja milloin tahansa, on sitten kyse merestä, järvestä tai joesta. Koe jännitys kurvaillessasi veden päällä uskomattomalla 42 km/h nopeudella. Waydoo Flyer ONE tarjoaa lentoaikaa jopa 85 minuuttia, jolloin voit matkustaa jopa 35 km. Hämmästyttävän tehokas Flyer ONE lauta hienostuneella muotoilullaan ja vertaansa vailla olevilla ominaisuuksillaan on saatavilla lyömättömään hintaan. Nopea, hiljainen ja päästövapaa Flyer ONE luo parhaan mahdollisen lentokokemuksen.

Laadukas alumiiniseosmateriaali tekee Waydoo Flyer ONE laudasta erittäin kevyen. EPP materiaali on anteeksiantava ja kestävä. Lautapaketti sisältää pyörillä varustetun kantolaukun, joka tekee matkustamisesta helppoa. Waydoo Flyer ONE on maailman ensimmäinen täysin johdoton kantosiipilauta. Huippuluokan integroitu moduulirakenne mahdollistaa erittäin helpon ja vaivattoman asennuksen.

FlightFreeze:

Flyer ONE lauta hyödyntää suojattua turvallisuusteknologiaa joka pysäyttää potkurin automaattisesti jos putoat. Et tarvitse enää erillistä kiinnityshihnaa tai päästää liipaisimesta irti. Haasta omia rajojasi huoletta tietäessäsi, että jos kaadut Flyer ONE lautasi ei jatka matkaansa auringonlaskuun.

Akun tyhjenemisen varoitus:

Tarkista nopeus ja akun varaustilanne yhdellä silmäyksellä.

Potkurin suojakotelo:

Waydoo Flyer ONE on rakennettu kestämään. Suunniteltu kestämään ajan kulutusta, Flyer ONE-potkuri on suojattu ympäristöltä kotelolla. 

Väri: Metallinen harmaa
Pituus: 173 cm
Leveys: 69.5 cm
Korkeus: 109 cm
Maks. teho: 6.000 W
Maks. kantama: 35 km
Maks. nopeus: 42 km/h
Ajoaika: 55-85 min
Kokonaispaino (sis. akun): 28 kg

Kantavuus: 100 kg


Pakettiin kuuluu:

  • 1 Waydoo Flyer ONE (EPP) lauta
  • 1 Jet One ohjain
  • 1 Akku
  • 1 Akkulaturi
  • 1 Masto sisältäen etu- ja takasiivet sekä propulsiojärjestelmän
  • 1 Pyörällinen kuljetuslaukku laudalle
  • 1 Kuljetuslaukku mastolle ja laturille

Toimitusaika:

Seuraava lähetys lautoja saapuu huhtikuussa. Toimitus tämän jälkeen noin 2-3 päivän sisällä tilauksesta. 

Takuu:

Waydoo laudoissa on valmistajan myöntämä jopa kahden vuoden takuu (300 lataussykliä) valmistusvirheiden osalta. Katso kuvista tarkemman takuuajat.

Valitse variaatio:

Alkaen 6 999,00 €