MILJÖVÄNLIG
Elektrisk jetbräda

Spanska Onean framställer jetmotor försedda, 100% elektriska surfbräder. Kollektionen innehåller fyra bräder: en lättsam piknikbräda, en fartfylld basicbräda, en effektivare sportbräda samt en adrenalinbräda för fart törstiga.

​Jetboard Finland importerar och säljer Onean jetboards till samma pris som tillverkaren, tagande i beaktande transport och skatter. Vi sköter alla importrelaterade uppgifter så att du inte behöver göra det.

Vi erbjuder även professionell service och hjälp med underhåll av jetboards.  

100% ELEKTRISK

Samma batteri i alla modeller

UNDERHÅLLSFRI

Inget kladdigt servande såsom för bränslemotorer

MODELL FÖR ALLA

Från långsamt njutande till effektpaket

Vänta inte på vågor, gör dina egna vågor

VI VET VAD SOM ÄR BÄST FÖR DIN JETBOARD

Vi erbjuder även professionell underhålls- och reparationsservice.  

Varför precis från oss?

VÄNLIG KUNDSERVICE

Vi erbjuder service på båda de inhämska språken samt även på engelska. Du kan ringa oss eller skicka meddelande när som helst och vi svarar alltid så snabbt som möjligt, även på veckoslut.

VI TAR HAND OM IMPORTEN

Att köpa från utlandet innehåller alltid egna risker och utmaningar. Vi tar hand om detta, och du har möjligheten att köpa produkten direkt från en Finländsk försäljare till samma pris som om du köpt den från tillverkaren.

PROFESSIONELLT GÄNG

Vi har lång erfarenhet inom vattensporter och jetmotorer samt är även utbildade och befullmäktigade av tillverkaren för att sköta reparationer. Vi hjälper dig i underhållsrelaterade ärenden, och underhåller även din bräda ifall du så önskar.

TESTA INNAN DU KÖPER

Via vår sammarbetspartner kan du testa produkten innan du gör ett köpebeslut. Ifall du beslutar dig för att köpa en egen jetboard, ersätter vi hyran från den slutliga köpesumman.*


*Gäller en timmes uthyrning via  Jettivuokraus