EN NY SPORT ÄR PÅ KOMMANDE

Elektriska jetboards och eFoils tar över Finland!

Upplev friheten av att flyga

Waydoo tillverkar elektriska vingbrädor (electric hydrofoil), det vill säga eFoil bräder, som blivit en stor hit. Världens första fullt kabellösa eFoil går nu att beställa också i Finland! Välj mellan två modeller den lämpligaste för just dig, med brädans material antingen EPP eller kolfiber. Båda har en aluminiumram.

Jetboard Finland importerar och säljer Waydoo eFoil bräder till ett konkurrenskraftigt pris. Waydoo eFoils har snabbt nått stor popularitet runt om i världen, och dessa bräder har inte förstörts med prislappen!

Vi erbjuder givetvis även för dessa bräder professionell service samt hjälp med korrekt underhåll.

JET ONE KONTROLL

Kolla hastighet, växel samt batteristatus med ett ögonkast tack vare Bluetooth kontakten. Inbygd GPS lokalisering samt 24 olika hastighetsalternativ. 

100% ELEKTRISK

Det vattentäta 1.683 kWh litiumjon batteriet erbjuder till och med 85 min körtid. Ladda om på under 2 timmar! Brädans topphastighet 42 km/h.

STARKA DELAR

Masten är tillverkad av 6061 aluminium som används även i flygplansindustrin, och lyftvingarna av lätt kolfiber av hög kvalitet.

Vänta inte på vågor, gör dina egna vågor

Jetboard och eFoil modeller

VI VET VAD SOM ÄR BÄST FÖR DIN BRÄDA

Vi erbjuder även professionell underhålls- och reparationsservice.  

Varför precis från oss?

VÄNLIG KUNDSERVICE

Vi erbjuder service på båda de inhämska språken samt även på engelska. Du kan ringa oss eller skicka meddelande när som helst och vi svarar alltid så snabbt som möjligt, även på veckoslut.

VI TAR HAND OM IMPORTEN

Att köpa från utlandet innehåller alltid egna risker och utmaningar. Vi tar hand om detta, och du har möjligheten att köpa produkten direkt från en Finländsk försäljare.

PROFESSIONELLT GÄNG

Vi har lång erfarenhet inom vattensporter och jetmotorer samt är även utbildade och befullmäktigade av tillverkaren för att sköta reparationer. Vi hjälper dig i underhållsrelaterade ärenden, och underhåller även din bräda ifall du så önskar.

TESTA INNAN DU KÖPER

Du kan testa produkten innan du gör ett köpebeslut. Ifall du beslutar dig för att köpa en egen bräda, ersätter vi hyran från den slutliga köpesumman.*


*Gäller en timmes uthyrning